Teşkilatlandırma

Sinop İl Özel İdaresi'nde Baş Temsilci Değişikliği Sinop İl Özel İdaresi'nde Baş Temsilci Değişikliği » Faaliyet alanımızda bulunan Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği işyerinde
Temsilci Ataması Temsilci Ataması » İl Özel İdare Müdürlüğü Genel Sekreterliği TRABZON işyeri sendika temsilcisi Şeref SEPETÇİ'nin görevinden ayrılması
T.C.Karayolları 14.Bölge Müdürlüğü baştemsilci değişikliği. T.C.Karayolları 14.Bölge Müdürlüğü baştemsilci değişikliği. » T.C.Karayolları 14.Bölge Müdürlüğü Makine İkmal Başmühendisliği baştemsilci değişikliği.
İşçi Sayıları ve Sendikaların Üye Sayılarına İlişkin 2009 Temmuz Ayı İstatistikleri İşçi Sayıları ve Sendikaların Üye Sayılarına İlişkin 2009 Temmuz Ayı İstatistikleri » 2821 Sayılı Sendikalar Kanunu gereğince; işkollarındaki işçi sayıları ve sendikaların üye sayılarına ilişkin 2009 Temmuz ayı istatistikleri ...
Yol-İş Sendikası Baştemsilci ve Temsilci Haritaları Yol-İş Sendikası Baştemsilci ve Temsilci Haritaları » İllere göre düzenlenmiş Baştemsilci ve Temsilci Haritaları